Zangeres voor ceremonie bruiloft huwelijksmis en bruiloftceremonie. Marieke Zevenbergen is ook Zangdocente.

beyond a certain point, the music isn't mine anymore
it's yours

Phil Collins

Liesbet & Mario (over Pur Sang)

We willen jullie hartelijk bedanken voor de prachtige muziek op onze misviering! We hebben jullie CD nu al 3 keer beluisterd. Heel tof! Jullie kregen veel lof van iedereen daar aanwezig.

Wieke Kosters (over To the Nines)

Wil jou en de pianist nog hartelijk bedanken voor het leuke optreden op onze Huwelijksreceptie. Wij hebben van jullie zang en pianospel genoten. En m’n complimenten voor je Franse chansons, vond ik helemaal top van je dat je die voor ons had ingestudeerd. Kreeg ook leuke reacties over jullie van diverse mensen. Al met al is het mede door jullie een waanzinnig leuke middag/avond geweest. Nogmaals dank daar voor. Heel veel succes voor de toekomst en wie weet tot ziens.

Ellen & Carolien (over Mary & Friends)

Goed gespeeld hoor!!!!!!!!!! Zijn net terug van een weekje Schotland, hebben alles nogmaals meegemaakt in ons hoofd en kregen veel goede respons over jullie optreden. Nog bedankt voor jullie optreden Mary & Friends en veel succes verders. Ik zal jullie naam verspreiden!

Rennie & Paul (over To the Nines)

Lieve Marieke, Hartelijk dank voor het geweldige zingen en de uitstekende performance van jou en Dennis op onze bruiloft. Jullie muzikale inbreng was boven verwachting! Het optreden maakte onze avond extra speciaal. De samenwerking met je was geweldig. Je dacht met ons mee en je stelde je flexibel op. Wij hebben van jullie genoten! Doe Dennis de groeten van me. Ik heb hem niet eens dag gezegd. Ik schaam mij diep! Lieve groet

Familie Kusse (over Mary & Friends)

Ik had enigszins twijfel bij de keuze voor Mary & Friends omdat ik op de website ook de popsongs nogal “late night jazzy” uitgevoerd vond, maar jullie bleken écht een schot in de roos. Zowel qua vocals (well done Marieke) als instrumentaal zit alles heel goed in elkaar en qua opbouw van de avond was het perfekt. In het begin was er gelegenheid voor een gesprek en uiteindelijk was iedereen op de dansvloer. Van onze veelal muzikale vrienden en familie niets dan lof ontvangen. Dank Marieke!

Marieke Koudstaal namens Landschap Noord-Holland (over Godiva)

Beter laat dan nooit, maar hierbij complimenten voor jullie optreden op onze Jubileumavond afgelopen 17 november in Alkmaar! Goed verzorgd en uitstekende muziek en zang. De genodigden waren zeer te spreken over de feestavond, die dus niet in de laatste plaats door Godiva tot een succes is geworden. Bijna jammer dat ik momenteel niet nog een feestje moet organiseren, want dan zou ik jullie zeker weer vragen! Het ga jullie goed,
met vriendelijke groet, Marieke Koudstaal

Willemijn & Floris (over Mary & Friends)

We hebben een hele leuke avond gehad en erg genoten van jullie! Wij vonden jullie muziek ontzettend mooi en leuk! We hebben later ook veel positieve reacties van gasten gekregen. Vond het erg leuk hoe jullie inspeelden op sommige situaties met/van gasten, werd ook door hen gewaardeerd! Nogmaals, bedankt voor jullie muziek en voor het fijne contact Marieke. We wensen jou en je Friends veel succes in de toekomst!

Peter & Marin (over To The Nines)

We hebben genoten van onze dag! De ceremonie was zelfs meer dan wat ik (Marin) me er van had voorgesteld. De sfeer was zo mooi, en jullie muziek daarbij maakte het helemaal af! Hartelijk dank hiervoor.We wensen jullie veel plezier en succes in de toekomst. Dat gaat zeker lukken met wat jullie doen!

Marjolijn & Jaap (over Pur Sang)

Hoi Marieke! Wij willen jou en de andere zangeressen van Pur Sang super bedanken! Wij vonden jullie prachtig! Precies de muzikale invulling voor ons huwelijk die we zochten, echt fantastisch! We hebben ook alleen maar hele positieve berichten over jullie gehoord van alle mensen in de kerk. Goede reclame voor jullie dus! Nogmaals bedankt en wellicht zien we elkaar nog eens!

Patty en Bart (over To The Nines)

We willen jullie nog even HARTELIJK danken voor de FANTASTISCHE dag die we gisteren samen met jullie hebben mogen beleven! Samen 100 nu!!!
Het was voor ons een feestdag met een GROTE STER! Top top top! Erg genoten van de muziek van je duo To the Nines Marieke!
Stel je vraag
Kan ik je helpen?
Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn?